JulegaveJulegaver

Julegaver byttes frem til 31. december!


Hvornår skal du bestille?

Vi pakker og sender julegaver frem til mandag d. 21. kl. 17, dvs. pakker bestilt inden dette tidspunkt bliver sendt inden jul. 

HVIS DU ØNSKER AT HENTE DIN PAKKE PÅ POSTHUSET, SÅ SKRIV "SENDES UDEN OMDELING" I BESKED-FELTET, NÅR DU BESTILLER, SÅ KAN DU HENTE DEN DER D.22 ELLER 23. HVIS DU IKKE ER HJEMME VED LEVERING.
 

Hvordan bestiller du som gave?

Hvis du ønsker en julegave pakket ind, skal du købe en gaveindpakning (20 DKK) per gave - og i besked-feltet noterer du, hvis du køber flere varer, hvilke varer der skal pakkes ind som gave. Køber du kun én vare, giver det sig selv, og du behøver ikke notere noget. Julegaver indpakkes i den originale TGTBB-indpakning - en fin æske med silkepapir og bånd.

Kvitteringen ligger vi med i forsendelseskassen/pakken, så du kan tage den fra, inden du lægger gaven under træet.

Vær dog opmærksom på, at vi - for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort - kun tilbagebetaler til det kreditkort, varerne er købt med, hvis det skal byttes til penge.
 

Send gaven direkte til modtageren

Vi kan også sende direkte til modtageren, hvis du skriver hans/hendes adresse under ”optional delivery adress”.

Hvis du ikke ønsker, at modtageren skal have kvitteringen med i pakken, så skriv: ”ingen kvittering” i besked-feltet. Så får du den i stedet tilsendt pr. mail på den mailadresse, du har angivet.

Læs mere om vilkårene for returnering om ombytning her

Har du spørgsmål, kan du kontakte os på info@toogoodtobebasic.com