Måleskema

Alle vores styles er vist på en model. Det gør vi for at give det bedst mulige indtryk af fittet på de enkelte styles. Relevante mål på modellen og størrelsen på den style, hun har på på billederne, er beskrevet i den sizeguide, du finder på hver enkelt produktside.

See sizeguide

Konfektion (str. 34-42)

Alle konfektionerede varer – dvs. silkeskjorter og silke t-shirts, læderbukser og læderskirts kører i numeriske størrelser: 34-42. Her kan du også finde specifikke mål på tøjet, som forhåbentlig kan være en hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge.

Strik (str. XS-XL)

Alle strikkede varer som fx cardigans, pullovers, kjoler, jersey t-shirts m.m. er i størrelserne XS-XL. Her findes ikke et egentligt måleskema. De strikkede varer er lavet i strækbare materialer og tilpasser sig kroppen - modsat de konfektionerede, som er lavet i ikke-strækbare materialer. Størrelserne på de strikkede varer er derfor mere fleksible.

Fælles for de strikkede varer er dog en ensartet graduering af størrelserne, hvor den springer med 2 cm fra hver størrelse, dog ikke på længden, som kun varierer med 1 cm mellem hver størrelse.

De to størrelsestabeller kan oversættes sådan her: