NEW KNITS ONLINE

by Trine (25-09-2016 11:54)

 

Så er vores nye knits endeligt ONLINE. De 3 vigtigste items i en efterårs- og vintergarderobe - efter vores mening i hvert fald :) De er alle i blød uld - der er mikset med nylon for at sikre, at kvaliteten ikke kradser (kompositionen er 73% uld og 27% nylon). Alle styles har en behåret overflade, men de fælder ikke. Og så kan de vaskes på uldprogram ligesom vores øvrige uld-styles.

 

 

Chunky Chloe Wool Pullover er en lækker pullover i kraftig strik, som kan bruges til ALT i ens garderobe. Jeans, læderbukser og alle former for skirts. Med fine skjorter stikkende op i kraven - eller uden. Den grove knit gør den perfekt til at dresse pæne nederdele lidt ned.

 

Den koster 490 DKK og kan findes i shoppen her

 

 

Comfy Carla Wool Cardigan er den perfekte makker i den tid, vi går i møde. Den er lun og lækker og kradser ikke - og kan bruges uden over de fleste outfits. For en frossenpind som mig, er det bare UMULIGT at komme igennem vinteren uden at kæmpe-cardigan til at svøbe sig i på kolde dage... Både på kontoret og derhjemme.

 

Den koster 590 DKK og kan findes i shoppen her

 

 

Cosy Claire Wool Dress er vores nye strikkjole med ekstra længde. Jeg elsker den!! P.t. er den perfekt til bare ben - og så snart det blir koldere, kommer jeg til at leve i den med strømpebukser. Den er super-cool med ankelstøvler og sneaks - og kan gøres kontor-klar med hæle. Er vild med længden, som gør, at man kan have kjole på - selv på årets koldeste dage.

 

Kjolen koster 590 DKK og kan findes i shoppen her


SIDSTE FRAGTFRIE DAG!!

by Trine (18-09-2016 07:02)

 

Husk at vi sender fragtfrit resten af dagen, hvis du mangler mangler lidt til efterårsgarderoben - ELLER bare har fortjent en gave :)

 

Gå til shoppen her


COMING SOON: NEW KNITS

by Trine (17-09-2016 16:46)

 

Liiiige om lidt rammer 3 nye, grovstrikkede, uldstyles shoppen. En pullover, en oversize cardigan og en lang strikkjole.
 
Alle 3 styles kommer i 2 farver: sort og grå.
 
Og vi glæder os!!


FRAGTFRI UGE IND TIL 18. SEPT.

by Trine (11-09-2016 17:02)

 

 

Fra i dag og helt frem til på næste søndag d. 18. september sender vi fragtfrit i Danmark – uanset hvor meget du køber for.

 

Så selvom solen skinner, er det måske en god anledning til at få opdateret efterårsgarderoben med et par lækre basisstyles i god kvaliitet? Måske mangler du en lækker, enkel pullover, en sej lædernederdel eller et pænt, lunt tørklæde for at være 100% klar, til de koldere dage rammer os.

 

Uanset hvad du måtte mangle i DIN perfekte basisgarderobe, så ønsker vi dig god søndag - og HAPPY SHOPPING!!

 

Gå til shoppen her


SILKESHORTS - 3 PAR TILBAGE

by Trine (10-06-2016 08:45)

 

Sommer = shorts. Og faktisk er der nu kun tre par af vores lækre hvide silkeshorts Funky Frida tilbage (de er alle 3 str. L) OG de er endda sat ned i vores outlet til 290DKK.

 

Find dem i shoppen her

 

Den hvide farve er så super-fin til sommerbrune ben. Og faktisk er der også kun en eneste hvid silkenederdel tilbage (i XL) - som sørme også sat ned (til 390) og kan findes i shoppen her

 


TGTBB INSTAGRAM

by Trine (19-04-2016 06:37)

Husker I at følge med på instagram.. opdateringerne er mere hyppige derinde, især nu hvor vi er  NYC.

 

Vi findes derinde som @tgtbb

imageimageimageimage
imageimageimageimage

Om bloggen og os
Vi er søstre, shopaholics og fashion-fans. Vi elsker høje sko, dyre tasker, flotte kjoler, vilde smykker – og lækker basis. Og så har vi vores eget tøjmærke.

Bloggen handler selvfølgelig om det tøjmærke. Hvordan det bliver til, hvordan det udvikler sig, hvordan vi styler det, og hvad der inspirerer os. Og om nye ideer og styles, vi overvejer og gerne vil have jeres mening om.

Men den handler også om os. Hvem vi er, hvad vi laver, hvad vi tænker på, hvad vi køber, hvad vi elsker, hvad vi går i, og hvad vi ønsker os.

Vi håber, I vil læse med...
Trine & Rikke
 

Category